Wednesday, 21 June 2017

Segmen Pencarian Bloglist by Auni Liyana

Berita baik untuk kengkawan sekalian. Hehe kali ni Auni nak melancarkan satu segmen untuk cari rakan-rakan bloglist. Yela, sekarang cuti habis sem :) Dalam masa 3 bulan ni , nak la cari bloglist dan yang akan terpilih tu akan berada dalam bloglist Auni selama 3 bulan ok? Hehehe

Auni harap segmen ni mendapat sambutan yang meriah dari para blogger sekalian :)
Tarikh : 22/06/2017 - 15/07/2017

Seramai 5 blogger yang bertuah akan menjadi Bloglist Auni Liyana dan akan direview blognya.

Syarat :

1- Follow blog Auni Liyana

2- Follow Instagram : @auniezlkfli

3- Buat satu entri di blog korang bertajuk "Pencarian 3 Month Bloglist by Auni Liyana".

4- Letak banner segmen dan link kan ke blog ni.

5- Komen link entri penyertaan di bawah.

Senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa. Terima kasih kepada yang menyertai.




Segmen: Jom Tambah Follower by Shahirah Army


7991889574686321283





Tuesday, 20 June 2017

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

Tarikh Tutup: 25 Jun 2017

Instagram : @auniezlkfli
Facebook : Aunie Zulkifli
E-mail : cikpapazola@gmail.com

Pengalaman Seronok dan Nakal Masa Zaman Kumpul Duit Raya Dulu

Sebelum tu , saya ucapkan Selamat Hari Raya untuk sis Elsa dan sponsor-sponsor yang lainnyaaaaa :)


Dulu, kalau nak kumpul duit raya ni , selalu kira-kira takut member lain lagi banyak duit diorang dari kita. Kalau dapat RM2 tu memang kira dah banyak dah. Pastu sampul tu dah jadi tebal dah sebab masukkan duit banyak-banyak dalam tu. Kalau mak mintak nak duit tu memang tak bagi la haha dengan alasan 

"Orang letih-letih kumpul , mak senang-senang je nak rembat!" Hhahaha. 

Dulu pun pernah lah jugak curi duit kakak haha sebab duit dia lagi banyak dari duit kita. Tak banyak pun singgit je hahaha. Tapi budak-budak kan. Hmm biarlah :) Selalu duk bincang ngan akak and adik-adik , sesiapa yang dapat duit raya paling banyak dia lah yang menang dan paling disayangi hahaaaa

Pengalaman...




All Rights Reserved by AUNI LIYANA