Tuesday, 18 July 2017

Pemenang Bloglist Auni Liyana & Review Blog

Bismillahirrahmanirahim..

Sebelum tu nak minta maaf sebab ambik masa lama sangat nak umumkan pemenang bloglist ni. Hm line buat hal macam ni lah. Sebelum tu, Auni nak ucapkan Thank You so much kepada 20 rakan blogger yang sudi memeriahkan segmen ni. KLIK SINI NAMA PESERTA  Ini adalah segmen pertama yang Auni anjurkan dan sangat bertuah jugak la sebab ingatkan bilangan peserta hanya dalam 4 5 orang hehe. Terima kasih sekali lagi.

Seperti yang dijanjikan mereka yang bertuah akan berada dalam bloglist blog ni selama 3 bulan dan akan direview blognya dalam masa terdekat (sebenarnya tunggu line internet betul-betul laju). 

Pemenang ditentukan menerusi random.org. Tahniah kepada pemenang dan kepada yang tidak berjaya, jangan sedih inshaAllah di masa akan datang, Auni akan buat segmen giveaway pulak untuk rakan-rakan blogger sekalian. Peluang datang bukan hanya sekali :) Senarai 5 orang pemenang.


4) http://jombercontest.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

6) https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

8) http://nasihattermasyhur.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

14) http://www.sayidahnapisah.com/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

16)http://www.aimisyahirah.com/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html


Kepada pemenang , review blog akan dilakukan dalam masa terdekat ya. Hehehe. Semoga menerusi ini , dapat menaikkan trafik blog korang. Terima kasih sekali lagi untuk semuanya.


Sunday, 9 July 2017

Senarai Peserta Bloglist Auni Liyana


1) http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/segmen-pencarian-bloglist-by-auni-liyana.html

2) http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

3) https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

4) http://jombercontest.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

5) http://www.pokcikblogger.com/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

6) https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

7) http://faizzahamir.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

8) http://nasihattermasyhur.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

9) http://sfilzahtulhr.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

10) http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

11) http://puankuci.blogspot.my/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

12) http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

13) http://missbanufavorite.blogspot.my/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

14) http://www.sayidahnapisah.com/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

15) https://thebeautyofsplendid.blogspot.my/2017/06/segmen-pencarian-bloglist-by-auni-liyana.html

16)http://www.aimisyahirah.com/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

17) https://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

18) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

19) http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/segmen-pencarian-bloglist-by-auni-liyana.html

20) http://www.mialiana.com/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

Sekian 20 ORANG PESERTA SEGMEN. TERIMA KASIH UNTUK SEMUA.




AIDILFITRI GIVEAWAY BY FAYE AND FRIENDS


3/7/2017 HINGGA 3/8/2017 SEBULAN TUUU GOODLUCK!

SERAMAI 32 PEMENANG DICARI

JUM KORANG JOIN GIVEAWAY NI!!!!




All Rights Reserved by AUNI LIYANA