Tuesday, 18 July 2017

Pemenang Bloglist Auni Liyana & Review Blog

Bismillahirrahmanirahim..

Sebelum tu nak minta maaf sebab ambik masa lama sangat nak umumkan pemenang bloglist ni. Hm line buat hal macam ni lah. Sebelum tu, Auni nak ucapkan Thank You so much kepada 20 rakan blogger yang sudi memeriahkan segmen ni. KLIK SINI NAMA PESERTA  Ini adalah segmen pertama yang Auni anjurkan dan sangat bertuah jugak la sebab ingatkan bilangan peserta hanya dalam 4 5 orang hehe. Terima kasih sekali lagi.

Seperti yang dijanjikan mereka yang bertuah akan berada dalam bloglist blog ni selama 3 bulan dan akan direview blognya dalam masa terdekat (sebenarnya tunggu line internet betul-betul laju). 

Pemenang ditentukan menerusi random.org. Tahniah kepada pemenang dan kepada yang tidak berjaya, jangan sedih inshaAllah di masa akan datang, Auni akan buat segmen giveaway pulak untuk rakan-rakan blogger sekalian. Peluang datang bukan hanya sekali :) Senarai 5 orang pemenang.


4) http://jombercontest.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

6) https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

8) http://nasihattermasyhur.blogspot.my/2017/06/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

14) http://www.sayidahnapisah.com/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html

16)http://www.aimisyahirah.com/2017/07/pencarian-3-month-bloglist-by-auni.html


Kepada pemenang , review blog akan dilakukan dalam masa terdekat ya. Hehehe. Semoga menerusi ini , dapat menaikkan trafik blog korang. Terima kasih sekali lagi untuk semuanya.


9 comments:

Zafirah Nazri said...

Tahniah buat para pemenang

sayidah napisah said...

yeayy menang alhamdulillah. thankyou awak ;)

tahniah juga pada para pemenang yang lain

Farhanah Afiqah said...

tahniah pemenang~

Aiman said...

tahniah kepada pemenang

helloaiman

Siti Yang Menaip said...

tahniah semua pemenang ^^

Anum Abdullah said...

tahniah kepada para pemenang..

Anina Shyqin said...

Tahniah kepada pemenang :)))

Haslina Kasbulah said...

Tahniah buat para pemenang..

Misya (Aimi Syahirah) said...

Alhamdulillah.. Tq..:) http://www.aimisyahirah.com/2017/07/menang-segmen-bloglist-3-bulan-by-auni.html

All Rights Reserved by AUNI LIYANA