Friday, 29 April 2016

Kolej Matrikulasi Kelantan

Assalamualaikum


Hau hai.. Sebenarnya lama giler dah tak menaip keyboard ni. Terasa kekok jari jemari. Daripada 10 patah dalam masa 5 saat dah jadi 10 saat dah. Hahahaaa. Gambar yang dipaparkan adalah gambar waktu dinner budak-budak Al-Mahani (Blok C) dekat Kolej Matrikulasi Kelantan. Mak aiiii siaaaaaaa rindu giler dekat kawan-kawan especially budak- budak kelas aku and roomate aku. Aku rindu korang. Cuba cari mana aku hihiii cari lahhh!! Aku dibarisan paling belakang. Yang kat depann tu felo-felo or known as warden-warden asrama laa..

Bukan apa. Ni la aku ade kesempatan nak update blog weh.. Sebelum ni mana ade masa nak senang-lenang macam ni. Dekat matrik hari tu, aku tak pernah bukak blog huuuu tapi instagram tiap-tiap aku sekodeng hahaaa. Takdelaaa busy sangat pon tapi saje menyibukkan diri.. Nak belajar jadi orang sibuk sikit kuikukikuikuiiii.. Baru nampak matang haha ayat takleh blah!!! Annoying..

Takpelaaa.. Ni je pun. Update ni pun pasal nak citer dekat pembaca setia blog anok klate ni hihi okay la. bye sayang-sayang :) sayang korang Assalamualaikum.
All Rights Reserved by AUNI LIYANA